Samme gode service nå til en lavere pris
Norge / NOK / Norsk
Menu

Har du spørsmål?

Kontakt oss med spørsmål du måtte ha på Mona.og.Mark@TheChildishStylist.com eller via Facebook Messenger.Om The Childish Stylist

Småpakke din vil inneholde håndplukkede kvalitetsklær fra kjente merker. Vi har stort fokus på kvalitet, verdi, sikkerhet og komfort. Vi vet hva ditt barn trenger og har derfor valgt kun de aller beste produktene.

Alle merkene du finner i leveransen din er utvalgt for deres kvalitet, passform og selvfølgelig merkets holdning til miljø og sosialt ansvar. Det er veldig viktig for oss at klærne er fri for farlige substanser som kan skade ditt barns ømfintlige hud. Klærne må også være laget på etisk forsvarlig vis.


For tvillinger må du bestille en levering for hvert barn, men vi kan selvfølgelig passe på at klærne matcher. Hvis du ønsker dette, gi oss beskjed.


Vi prøver å levere pakken din så snart som mulig. Leveringstider er for tiden litt lengre, fra noen få dager opptil en uke.

Hvis det er klær vi må bestille, tar vi kontakt med deg. Vanligvis tar dette cirka 1 til 2 uker.


Vi kan levere klær i størrelsene 56 til 140 og hvis ønsket større, på forespørsel.Kostnader

Vi tilbyr pakke med kvalitetsklær til forskjellige budsjetter. Prisen ligger mellom 1.500 og 5.000 NOK avhengig av hvor mange klær du trenger og hvor mye du vil bruke på det.

Innholdet vil ha en verdi på minst det du betaler, basert på anbefalte utsalgspriser fra våre leverandører.

Du vil ofte få en bedre verdi fordi det er vanskelig å velge klær nøyaktig til beløpet. For eksempel så er noen merker billigere enn andre, og forskjellige klær fra samme merke har forskjellige priser.

Gjennomsnittsprisen på plaggene er fra 200 til 500 NOK.

Det er INGEN avgift for styling.

Hvis prisene ikke er i riktig valuta, kan du endre dette ved å klikke på flagget øverst på denne siden og endre det til ditt land.


Ja, alle priser er per levering.


Levering er alltid gratis.


Alle skatter og importavgifter er inkludert i prisen.

Vi sender fra Norge og tar oss av alle skatter og avgifter forbundet med importen.


Avhengig av hvilket land du bor i, kan vi tilby forskjellige betalingsmetoder. I mange land kan du for eksempel betale via faktura med enten Klarna eller Afterpay fra Arvato. I alle land kan du betale med kredittkort eller via PayPal. I tillegg finnes det egne betalingsmetoder for hvert land, som Vipps i Norge, Giropay i Tyskland, IDEAL i Nederland og Sofort i Tyskland og Belgia.

Relevante betalingsmetoder blir automatisk valgt for landet du bor i.

Les mer: Betalingsinformasjon


Ingen av våre klær kommer på salg. Vi er her for å gi en god shoppingopplevelse. Du sparer tid og trenger ikke tenke på ditt barns garderobe. Vi bruker mye tid på å velge det perfekte antrekket for deg, og du kan tenke på oss som en personlig shopper for dine barn.

Og vi ønsker å ha et forhold til deg basert på lojalitet, noe som vi tror gjøres best ved å unngå bekymringer for fremtidige rabatter.


Refunds for items you did not want to keep will also go into your Sparkassen.

For these refunds you can also request them to be refunded to your account.Tilbakeleveringer

Er du ikke fornøyd med kjøpet? Ingen problem! Du har 90 dager på å returnere varene vi har plukket for deg. Ta kontakt før du returnerer varene slik at vi kan fortelle deg hvordan man gjør det.

Husk at klærne ikke kan bli brukt eller vasket og at alle merkelapper fortsatt må være på.


Etter leveringen får du en e-post fra oss med en lenke for å gjennomføre Småpakke leveransen. Vennligst fyll ut dette skjemaet først.

Etter det, ta kontakt på mona.og.mark@thechildishstylist.com så vi kan sende deg instruksjoner.

Vi går ut ifra at du behandler klærne på samme måte som du vil at vi skal når vi sender dem til deg. Vi må gi klærne til noen andre, så brett dem pent og beskytt dem. Klær som er brukt eller vasket refunderes ikke.

Du er ansvarlig for tilbakesendingen av klærne. Varer som er skadet på grunn av dårlig innpakning blir ikke refundert.


Returer er gratis innen 14 dager etter levering.

Vi legger ved en ferdig frankert returetikett som sørger for en trygg og rask retur av de varene du ikke vil beholde.

Om det tar deg mer enn 14 dager å returnere varene medfører dette et returgebyr på 200 NOK.Om Sparekassen

Our prepay subscription, or the Sparkassen as we call it, is a way to help parents smooth out the cost of buying kids clothes during the year.

Instead of having higher costs every two, three to four months you can save a smaller amount each month and when you need new clothes for your kids then the saved up amount is waiting for you in your Sparkassen.


Når du avslutter kontoen din, vil vi selvfølgelig tilbakebetale eventuelle oppbyggingsmidler i Sparekassen.


Yes of course you can! You can manage your subscription here My Subscriptions.


Yes of course you can! You can manage your subscription here My Subscriptions.


Hvis du plutselig trenger en ny levering før du har spart nok eller trenger en større pakke enn forventet, kan du enkelt betale gjenværende beløp ved hjelp av en av våre betalingsmåter.


Hvis du ikke bruker alle midlene i Sparekassen, kan de brukes til en fremtidig levering.


Selv om du kan, anbefaler vi at du kjøper din første Småpakke på den tradisjonelle måten.

På denne måten får du Småpakke din så snart som mulig, og det gir deg også tid til å bygge opp nok midler i Sparekassen før du trenger din neste Småpakke.Om å returnere brukte klær

Poengene du får for å returnere forhåndsglede klær vil gå inn i Sparekassen.